Produkter

Luk ×

Sigma

Sorter Efter

Vis

 • Sigma 30mm F1.4 DC DN Contemporary (Sony E)

  4.8/5 (17 Kundeanmeldelser)
   • f/1.4 - f/16
   • 52mm Filter
   • 265 g
  3090 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary (Sony E)

  4.7/5 (32 Kundeanmeldelser)
   • f/1.4 - f/16
   • 67mm Filter
   • 405 g
  3090 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 56mm F1.4 DC DN Contemporary (Sony E)

  4.8/5 (17 Kundeanmeldelser)
   • f/1.4 - f/16
   • 55mm Filter
   • 280 g
  3690 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 18-50mm F2.8 DC DN Contemporary (Sony E)

  4.8/5 (17 Kundeanmeldelser)
   • f/2.8 - f/22
   • 55mm Filter
   • 290 g
  4490 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 90mm F2.8 DG DN Contemporary (Sony E)

  4.8/5 (45 Kundeanmeldelser)
   • f/2 - f/22
   • 55mm Filter
   • 295 g
  4790 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 10-18mm f/2.8 DC DN Contemporary (Sony E)

  4.7/5 (33 Kundeanmeldelser)
   • f/2.8 - f/22
   • 67mm Filter
   • 250 g
  4990 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 24mm F2 DG DN Contemporary (Sony E)

  4.7/5 (55 Kundeanmeldelser)
   • f/2 to f/22
   • 62mm Filter
   • 365 g
  5290 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 28mm F1.4 DG HSM ART (Sony E)

  4.7/5 (36 Kundeanmeldelser)
   • f/1.4 - f/16
   • 77mm Filter
   • 865 g
  5290 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony E)

  4.8/5 (25 Kundeanmeldelser)
   • f/2.8 - f/22
   • 67mm Filter
   • 470 g
  5990 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 35mm f1.4 DG HSM ART (Sony E)

  4.8/5 (28 Kundeanmeldelser)

  En af Sigmas fineste kreationer endnu, denne objektiv sætter et nyt benchmark til ydeevne, der tilbyder kvalitet, der overgår forventningerne på alle måder. Vores nye kunstlinie er designet med fokus på sofistikeret optisk præstation og rigelig ekspressiv kraft og leverer overlegen billedkvalitet til kunstnerisk udtryk på højt niveau. Denne nye linse legemliggør begrebet vores nye kunstlinser.

  Vores kunstlinje leverer kunstnerisk kvalitet Sigma på højt niveau organiserer alle sine udskiftelige linser i tre produktlinjer; Moderne, kunst og sport. Vores kunstlinie er designet med fokus på sofistikeret optisk præstation og rigelig ekspressiv kraft og leverer kunstnerisk udtryk på højt niveau. Udviklet med den maksimale vægt på kunstnerisk touch er vores kunstlinser designet til at imødekomme forventningerne fra brugere, der værdsætter et kreativt, dramatisk resultat over kompakthed og multifunktion. Sammen med landskaber, portrætter, stadig liv, nærbillede og afslappede snaps er de perfekte til den slags fotografering, der frigiver den indre kunstner. Ideel til studiofotografering tilbyder de lige så meget udtryksfuldt omfang, når de fanger arkitektur, stjerneklar himmel, undervandsskud og mange andre scener. Sigma 35mm F1.4 DG HSM er den første linse fra kunstlinjen.

  Uovertruffen optisk ydeevne for at aktualisere en højpræstationslinse, et af de væsentlige elementer er afvigelse af afvigelse. Dette objektiv inkorporerer FLD (“F” lav spredning) glaselementer, som har ydelse lig med fluorit, og SLD (speciel lav spredning) glaselementer og ved at optimere strømjusteringen af ​​linsen er begge typer af aberration blevet korrigeret. Objektivet opnår ultrahøj billedkvalitet gennem hele fokuseringsområdet. Ved passende justering af asfæriske linser korrigeres astigmatisme og feltkrumning også. Resultatet er overlegen optimal opløsning, selv i perifere områder.

  Attraktiv sløringseffektkorrektion af komaafvigelser muliggjorde mindre sløring på en punktlyskilde i perifere områder, og funktionen bruges bedst til astrofotografi og belysninger. Det er også muligt at skabe en attraktiv sløring for ude af fokusområder. De asfæriske linseelementer, der blev brugt som den første linse, har sikret perifer lysstyrke, mens de korrigerer forvrængning. Den afrundede membran skaber en attraktiv sløring for de out-of-fokus-områder af billedet.

  Flare og spøgelsesbevidst design for at opnå høj gengivelse på dette flagskibslinse, blusse og spøgelse blev grundigt målt fra et tidligt scene for at etablere et optisk design, der er resistent over for stærkt hændelseslys som baggrundsbelysning. Den super flerlagsbelægning reducerer opblussen og spøgelse og giver skarpe og høje kontrastbilleder, selv under baggrundsbelyste forhold.

  Hyper Sonic Motor HSM (Hyper Sonic Motor) sikrer høj hastighed og stille AF såvel som fuldtid Manual Focus -tilsidesættelse af rotation af fokusringen. Med den forbedrede AF -algoritme opnås glattere AF.

  Messing Made Bayonet Mount Dette objektiv indeholder en messingfremstillet bajonetmontering, som har både høj nøjagtighed og holdbarhed. En særlig behandling for at forstærke dens styrke påføres overfladen, hvilket giver den større styrke og gør den meget modstandsdygtig over for langvarig brug.

  Brugervenlighed De nye produktlinjer inkorporerer gummi til fastgørelsesdelen af ​​den medfølgende linse hætte. For bedre anvendelighed er designet af linsehætten og AF/MF -skiftekontakten blevet forbedret. For at sikre en høj nøjagtighed af produktet er alle metalliske dele og det nye sammensatte materiale, TSC (termisk stabil komposit), som har høj affinitet til metaldele, huset internt.

  Evaluering med Sigmas egen MTF -måling System “A1” Sigma plejede at måle linsepræstation med MTF -målesystemer ved hjælp af konventionelle sensorer. Imidlertid har de nu udviklet deres egen proprietære MTF (moduleringsoverførselsfunktion) målesystem (A1) ved hjælp af 46-megapixel foveon direkte billedsensorer. Selv tidligere uopdagelige højfrekvente detaljer er nu inden for rammerne af deres kvalitetskontrolinspektioner. Alle Sigma 35mm F1.4 DG HSM -linser kontrolleres ved hjælp af A1, før de forlader fabrikken.

  Made in Japan All Sigmas fremstilling, lige ned til forme og dele udføres under en integreret Produktionssystem, helt i Japan. Sigma er nu en af ​​de meget få producenter, hvis produkter udelukkende er fremstillet i Japan. Deres sofistikerede produkter har tilfredse fagfolk og elskere af fotografering over hele verden, fordi fremstillingen er baseret på ægte håndværk, understøttet af deres eksperters lidenskab og stolthed. Sæt venligst en USB -dock til din objektivmontering, ligesom du fastgør dit kamera til linsen. Brug det medfølgende USB -kabel og opret forbindelse til en computer, der har den dedikerede software “Sigma Optimization Pro” installeret. For yderligere information om, hvordan man betjener produktet, se instruktionsmanualen til “Sigma Optimization Pro”

  6490 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 20mm F1.4 DG HSM ART (Sony E)

  4.6/5 (34 Kundeanmeldelser)

  Med en brændvidde på 20 mm og F1.4-blænde leverer denne linse enestående lysstyrke i stor) og leverer hidtil uset visuelle oplevelser. Denne linse er ideel ikke kun til sådanne ultrabe-vinkelemner som landskaber og stjerneklar himmel, men også til snapshots i svagt lys, indendørs fotografering, portrætter med en naturlig bokeh-effekt og meget mere. Denne højtydende objektiv er designet til ultrahøj-megapixel digitale kameraer og leverer enestående opløsning og billedkvalitet med højklaritet, selv ved vidåbne blænde. Hyper Sonic Motor (HSM) sikrer tavs, højhastigheds autofokusering, mens den optimerede AF-algoritme hjælper med at realisere endnu glattere AF-ydeevne. På ethvert tidspunkt under AF kan brugerne få adgang til MF blot ved at dreje fokusringen. Denne funktion muliggør hurtigere fokusjustering, da der ikke er behov for at bruge AF/MF -fokustilstandskontakten. Den valgfri Sigma USB-dock giver også brugeren mulighed for at indstille linsen til konventionel fuldtids manuelt fokus tilsidesættelse. Med kun nogle få mindre undtagelser finder alle Sigmas fremstilling, inklusive forme og dele, sted under et enkelt integreret produktionssystem i Japan. Vi er nu en af ​​de meget få producenter, hvis produkter virkelig er fremstillet i Japan. Messingmonteringen kombinerer høj præcision med robust konstruktion. Dens behandlede overflader og forbedret styrke bidrager til objektivets usædvanlige holdbarhed.

  6490 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt
 • Sigma 50mm f1.4 DG HSM ART (Sony E)

  4.7/5 (39 Kundeanmeldelser)

  kompromisløs i alle detaljer giver denne store aseerturstandardlinse det ultimative inden for billedkvalitet. Dens høje opløsning gør det perfekt til æraen med høj megapixel. Opløsningen er ekstremt sprød i området i fokus, mens både foran og bag bokeh er silkeagtig. Denne objektiv tilbyder den ultrahøj ydeevne, der kendetegner vores kunstlinje, og arver designprincipperne for linjens første model, flagskibet Sigma 50mm F1.4 DG HSM.

  Mens maksimering af opløsningen i det område, der er i fokus, tilbyder dette objektiv en silkeagtig glat bokeh-påvirkning foran og bag. For at opnå usædvanligt skarp opløsning har vi minimeret sagittal koma -bluss, kromatisk afvigelse og enhver anden type optisk afvigelse, der påvirker billedkvaliteten. Resultatet er minutdetalje uden blødning eller stribende, selv ved vidåbne åbning. Derudover har vi også minimeret både vignettering og farvestreg til den forreste og bageste af området i fokus og derved etablering af en bokeh -effekt, der er naturlig og æstetisk tiltalende.

  Axial kromatisk afvigelse er vanskelig at korrigere, når der er taget et fotografi ved hjælp af billedbehandlingssoftware. Af denne grund har denne linse SLD (speciel lav spredning) glas til at minimere aksial kromatisk afvigelse og levere skarp billedkvalitet med høj kontrast gennem rammen.

  En ideel standardobjektiv-objektiv med stor ajusture tilbyder enestående billedkvalitet på tværs af billedplanet, selv ved vidåbne åbning. Sagittal Coma Flare er en optisk afvigelse, hvor lyskilder i nærheden af ​​billedperiferien har en hale ('koma') i stedet for at vises rundt. For at minimere denne afvigelse har vi inkluderet et præcisionsformet asfærisk linseelement i den bageste linse-gruppe. Da det minimerer stribet af punktlyskilder nær kanten af ​​billedet, er dette objektiv et fremragende valg til at skyde himmelske kroppe og belysning om natten. Derudover gør dens smukke bokeh-effekt det til en fantastisk go-to-linse til portrætter, interiørskud og mange andre applikationer.

  forvrængning er en optisk afvigelse, hvor lige linjer forekommer bøjet eller buet. Da justering af fokus ikke kan korrigere denne afvigelse, skal den minimeres på designstadiet. Denne linse har asfæriske linseelementer og en optimeret effektfordeling for at minimere forvrængning fra midten af ​​rammen helt til kanterne.

  Stor-aerture-linser er tilbøjelige til reduceret perifer lysstyrke. I denne linse har vi lavet den fremadrettede linse-gruppe stor-aert mellem og derved øget åbningseffektivitet. Resultatet er minimal reduktion af lysstyrken ved billedperiferien og endda billedkvalitet under hele fotografiet. Selv ved den vidåbne åbning kan du skyde en blå himmel uden frygt for reduceret lysstyrke og opnå en smuk bokeh-effekt på samme tid. X-aksen repræsenterer billedhøjde (afstand fra midten af ​​billedet i mm), og y-aksen repræsenterer den relative belysning ved kanten af ​​billedet (med belysning i midten af ​​det billede, der er defineret som 100%). Når relativ belysning er lav, vises hjørnerne af billedet mørkt, hvilket resulterer i vignetting.

  HSM (Hyper Sonic Motor) leverer høj AF -hastighed og ekstremt stille ydeevne. En optimeret algoritme tilbyder endnu glattere automatisk fokusering, og fuldtids manuelt fokus tilsidesættelse er en anden nøglefunktion.

  Sigmas flydende system justerer afstanden mellem linsegrupper under fokusering og reducerer derved mængden af ​​linsebevægelse, der kræves. Resultatet er mindre afvigelse ved forskellige skydeafstande. Takket være dette system tilbyder dette objektiv en minimumsfokuseringsafstand på kun 40 cm, et maksimalt forstørrelsesforhold på 1: 5,6 og fremragende billedkvalitet i hver skydeafstand.

  Konventionelt betragtes det som vigtigt at udnytte kvaliteterne af metal og polycarbonat i kamera- og linselayoutdesign. En første for branchen, tønden i den nye serie af Sigma -linser har en ny TSC (termisk stabil komposit)*, der tilbyder minimal termisk krympning kombineret med enestående hårdhed. Det tilbyder også 25% større elasticitet end polycarbonat. Da dens termiske krympning er lav, matcher TSC godt med metaldele, hvilket yderligere bidrager til højpræcisionskonstruktionen af ​​linsen.

  Når du fotograferer med punktlyskilder, såsom elektriske lys eller reflektioner på en vand i baggrunden, hjælper den afrundede 9-blademembran med at producere en attraktiv bokeh-effekt-even ved store aventilpasninger.

  messingmonteret kombinerer høj præcision med robust konstruktion. Dens behandlede overflader og forbedret styrke bidrager til objektivets usædvanlige holdbarhed. Synsvinkel: 46,8 °

  6490 kr
  Gratis levering
  Prisgaranti
  Nyt produkt