Produkter

Luk ×

Betalingsmuligheder

Bestilling

Vi hos Webtronic tager sikkerhed meget alvorligt. Vores hjemmeside er beskyttet af Comodo, som er den globale leder inden for cybersikkerhedsløsninger. Alle steder på denne hjemmeside er sikret og beskyttet af Comodo, og de fleste hjemmesider vil have ét lag af sikkerhed, men for at gøre det endnu mere sikkert har Webtronic endnu et lag af sikkerhed, når du ankommer til betalingssiden. Så du er dobbelt beskyttet, når du indtaster dine detaljer.

For mere information om Comodo klik venligst her: https://www.comodo.com/

Betalingsmuligheder

Webtronic tilbyder en række betalingsmuligheder, vi accepterer følgende betalingsmuligheder:

Mastercard, VISA, VISA Debit, VISA Electron, Maestro, American Express (AMEX), Apple Pay, SOFORT, Dotpay, iDEAL og Nordea. Alle kredit- og betalingskortindehavere er underlagt validering og autorisation af både os og kortudstederen for at opretholde sikkerheden og forhindre svindel. Internetsvindel er ulovligt, og gerningsmændene vil blive retsforfulgt i alle tilfælde.Hvordan Bestiller Jeg?

Trin for trin vejledning

Trin et

Tilføj ethvert produkt til din kurv, indtast dine faktureringsadresseoplysninger, og hvis du får det leveret til en anden adresse, vælg en anden leveringsadresse og indtast leveringsadressen, og tryk derefter på send.

Trin to

Du vil herefter kunne vælge hvilken betalingsmulighed du gerne vil vælge imellem, du kan vælge mellem Mastercard, VISA, VISA Debit, VISA Electron, Maestro, American Express (AMEX), Apple Pay, SOFORT, Dotpay, iDEAL og Nordea. Klik på din foretrukne betalingsmulighed.

Trin tre

Du vil derefter være på betalingsmuligheden efter eget valg, og du indtaster dine betalingsoplysninger. Hvis du har valgt Visa eller Mastercard, vil du blive bedt om 3D-secure, som er initiativer til forebyggelse af bedrageri, der er lanceret af kortudstedere. Du skal bestå denne kontrol, for at din ordre kan gennemføres. Når du har indtastet dine oplysninger, tryk send og du vil straks modtage et svar fra din betalingsudbyder, om din ordre er blevet accepteret eller afvist.

Hvor Længe Går Der Før Min Ordre Afsendes?

Vi afsender din ordre inden for 24 timer efter modtagelse af betaling, så længe produktet er på lager på tidspunktet for afgivelse af din ordre. Afsendelsen af ordren afhænger af en vellykket betaling. De fleste betalinger giver dig et svar med det samme, men se vores praktiske tabel nedenfor for at få en bedre forståelse.

Type

Hvor længe før pengene registreres

Visa/Mastercard/Maestro

Omgående Registrering

Sofort

Omgående til 10 Minutter

iDeal

Omgående til 10 Minutter

Trustly

Omgående til 1 Time

Google Pay

Omgående til 10 Minutter

Apple Pay

Omgående Registrering

AMEX

Omgående Registrering

Ofte Stillede Spørgsmål

 • Hvorfor blev min ordre afvist?

  Der kan være flere årsager til, at din ordre blev afvist, og det afhænger en sjælden gang imellem af, hvor mange penge du har til rådighed. Det kan skyldes sikkerhed, for eksempel at transaktionen ikke en del af dit normale forbrugsmønster eller kan være en transaktionsgrænse, hvor folk har en grænse pr. transaktion, for eksempel på 20.000DKK pr. transaktion, som de ikke er klar over. Webtronic kan fortælle dig, hvorfor transaktionen blev afvist, men kan ikke løse problemet. Du skal kontakte din betalingsudbyder eller kortudsteder for at løse problemet.

 • Hvad er 3D Secure?

  3D Secure er initiativer til forebyggelse af bedrageri, der er lanceret af kortudstedere. Verified by Visa (VbV) og MasterCard Secure Code (MSC) fungerer på samme måde. Autentificeringen fungerer ved at bruge adgangskoder, som er sat op af dig for at beskytte dig, når du handler online. Mange kunder registrerer deres betalingsgodkendelse hos deres kortudsteder. Men hvis du ikke har registreret dit kort, kan du registrere dig under transaktionen. Du skal indtaste dine kortoplysninger og angive en adgangskode i det sikre vindue. Når du har registreret dit kort, skal du, når du handler online i fremtiden, kun indtaste din adgangskode.

 • Hvad sker der når min ordre bliver godkendt?

  Du modtager en ordrebekræftelse, og du vil derefter inden for de næste 24 timer (ekskl. weekender og helligdage) modtage en forsendelses-e-mail med detaljerne om din forsendelse, og hvornår du kan forvente at modtage din ordre. Din ordre vil derefter blive leveret i henhold til disse datoer.

 • Hvorfor er min bank ikke blandt betalingsmulighederne?
  På Sofort, iDeal og Trustpay vil du kun se de banker, der arbejder med disse systemer, vi kan ikke påvirke eller ændre disse banker, og de angivne banker er de eneste banker, du kan vælge imellem.