Produkter

Luk ×

Privatlivspolitik

Vi ser sikkerheden af vores kunders data som altafgørende. Alle personoplysninger, du giver os, og hvorfra du kan identificeres, opbevares sikkert og fortroligt og behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning og denne privatlivspolitik, som angiver, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, når du interagerer med os, og hvordan vi brug dine data.

Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte mod uautoriseret eller ulovlig behandling af dine personlige data, herunder kryptering af dine oplysninger til gældende industristandarder.

Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, som giver dig adgang til visse dele af vores side, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

Så du behøver kun at kigge ét sted for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide om, hvordan koncernen indsamler og behandler dine personlige oplysninger, denne politik dækker vores websted (Webtronic.eu) og enhver korrespondance, du har med koncernen i forhold til vores detailudbud.

Alle ændringer, vi foretager i denne politik, vil blive afspejlet på denne side og meddelt dig via e-mail, hvor det er relevant.

Hvem er vi

Som angivet i vores vilkår og betingelser drives denne hjemmeside af Webtronic. Webtronic er dataansvarlig med hensyn til oplysninger, der indsamles, når du gennemser denne hjemmeside og appen og køber vores produkter. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores brug af personlige oplysninger eller denne privatlivspolitik, kan du skrive til os på ovenstående adresse.

Oplysninger, vi kan opbevare om dig

Når du registrerer dig for at bruge vores hjemmeside, køber et produkt, ansøger om et job, deltager i en konkurrence eller kampagne, der drives af koncernen eller kontakter os, vil personlige data du opgiver, såsom dit navn, fødselsdato, kontaktoplysninger ( inklusive konti på sociale medier), log-in og betalingsoplysninger, blive indsamlet.

Når du gennemser vores websted eller app, uanset om du er registreret eller ej, køber et produkt, registrerer dig for at modtage vores e-mails eller laver en jobansøgning, vil vi og vores partnerannonceringsnetværk, annoncører og annonceringspartnere (tredjepartsannoncører), indsamle brugeroplysninger såsom din placering, sprog, antaget køn, IP-adresse, hvornår du besøgte vores hjemmeside eller app, hvordan du ankom til vores hjemmeside eller app, hvad du besøger efter vores hjemmeside eller app, de sider du har besøgt, hvor længe du bruger på at gennemse individuelle sider på vores websted eller app, alle produkter, du har købt, og den browser (hvor relevant) og den enhed, du brugte til at få adgang til vores websted.

Du anerkender, at du ikke gør indsigelse mod, at vi og tredjeparter identificeret nedenfor, herunder vores tredjepartsannoncører, bruger dine personlige oplysninger til nogen af de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, og du bekræfter, at du ikke og ikke vil overveje af disse formål som et brud på dine rettigheder i henhold til reglerne om privatliv og elektronisk kommunikation (EF-direktivet) 2003.

Hvordan vi kan bruge dine personlige data

Vi kan bruge dine personlige data på følgende måder:

• for at opfylde din ordre - vi kræver dine identifikations-, kontakt- og betalingsoplysninger for at gøre det muligt for det relevante koncernselskab at indgå en kontrakt med dig og er ikke i stand til at gøre det uden disse oplysninger (bemærk venligst, at dine oplysninger muligvis skal videregives til en anden virksomhed inden for koncernen og/eller en tredjepart, for at de kan levere det produkt, du har bestilt, og vi kan opbevare dine oplysninger i en rimelig periode efter, at du har gennemført transaktionen for at opfylde eventuelle kontraktlige forpligtelser såsom refusioner , garantier osv. og for at opfylde eventuelle juridiske forpligtelser for opbevaring af transaktionsdata);

• for at fortælle dig om lignende produkter og tjenester, eller produkter og tjenester, som du beder os om at sende dig oplysninger om, via e-mail, post, mobil, telefon og/eller via andre digitale midler (afhængigt af dine angivne præferencer), herunder sociale medieplatforme;

• at give dig ydelser, du anmoder om fra os;

• at administrere vores hjemmeside og app;

• at analysere og forbedre brugen af vores hjemmeside, app og detailtilbud, herunder hvordan du bevæger dig rundt på vores hjemmeside, app eller detailbutikker;

• at administrere enhver konkurrence afholdt af koncernen. Se venligst de specifikke vilkår og betingelser for hver konkurrence;

• at måle og analysere vores annoncering;

• at komme med forslag og anbefalinger til dig, andre brugere af vores websted og brugere af vores tredjepartsannoncørers tjenester om produkter eller tjenester, der kan interessere dig eller dem;

• for at holde kontakten med dig vedrørende dine markedsføringspræferencer;

• for at holde vores websted, app og netværk sikkert;

• at behandle betalinger og forhindre svigagtige transaktioner (vi kan videregive dine oplysninger til en tredjepart for at udføre disse funktioner); og

Vi behandler disse data, hvor du har givet os samtykke til at bruge dem, hvor det er nødvendigt for at udføre vores kontrakt, til at tage skridt på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt, hvor det er påkrævet ved lov eller for at forfølge vores legitime interesser hvor disse ikke er tilsidesat af dine rettigheder og interesser, såsom at levere passende markedsføring og at vedligeholde vores tjenester.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger

Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger til nogen formål længere end nødvendigt, og vi opbevarer kun de relevante personoplysninger, der er nødvendige i forhold til formålet.

Vi beholder de personlige oplysninger, du angav ved registrering af en konto på vores websted, så længe denne konto forbliver i eksistens.

I tilfælde af enhver kontakt, du måtte have med vores kundeserviceafdeling, opbevarer vi disse oplysninger, så længe det er nødvendigt for at løse din forespørgsel, og i en kort periode efter, at forespørgslen er lukket.

Når vi foretager et køb via vores websted, vil vi opbevare visse begrænsede personlige oplysninger såsom dit navn, e-mailadresse og postadresse, indtil du beder os om at opdatere eller slette disse detaljer med det formål at rapportere nye og eksisterende brugere til vores tilknyttede annoncører . Vi opbevarer transaktionsoplysninger så længe, som loven kræver det. Vi gemmer oplysninger om dit websteds browsinghistorik i en lignende periode.

Hvis vi er forpligtede til, eller hvis det er rimeligt nødvendigt for at opfylde lovgivningsmæssige krav, løse tvister, forhindre svindel og misbrug eller håndhæve vores vilkår og betingelser, kan vi også opbevare nogle af dine personlige oplysninger i en begrænset periode, selv efter du har lukket din konto.

Vi opbevarer dine oplysninger i kort tid ud over den angivne opbevaringsperiode, for at give mulighed for, at oplysninger kan gennemgås og enhver sletning kan finde sted.

Sådan deler vi dine personlige data

Vi deler muligvis dine personlige data med:

• Vores professionelle rådgivere, herunder, uden begrænsning, vores forsikringsselskaber;

• Vores leverandører, forretningspartnere og underleverandører;

• Søgemaskine- og webanalyseudbydere.

I tilfælde af at vi skulle sælge vores virksomhed eller aktiver, kan vi videregive dine personlige data til enhver potentiel/faktisk køber og/eller deres rådgivere.

Vi kan også videregive dine personoplysninger, hvor vi er underlagt en juridisk forpligtelse til at gøre det, i forbindelse med forebyggelse eller afsløring af kriminalitet, med det formål at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder, eller hvor vi mener, at vi modtager en gyldig anmodning om offentliggørelse. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse af bedrageri og reduktion af kreditrisiko.

Du skal være opmærksom på, at hvis vi bliver anmodet af politiet eller en anden regulerende eller statslig myndighed, der efterforsker formodede ulovlige aktiviteter, om at give dine personlige oplysninger eller andre oplysninger, vi indhenter om dig, er vi berettiget til at gøre det.

Hvor opbevarer vi dine personlige data

De oplysninger, som vi indsamler fra dig, kan blive overført til og opbevaret uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (""EØS""). Det kan også blive behandlet af personale uden for EØS, som arbejder for os eller for en af vores leverandører. Hvor vi gør det, vil tredjelandets databeskyttelseslove være blevet godkendt som passende af Europa-Kommissionen, eller andre relevante sikkerhedsforanstaltninger er på plads.

Dine rettigheder

Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål. Du kan udøve din ret til at forhindre en sådan behandling ved at markere visse felter på de formularer, vi bruger til at indsamle dine data, klikke på afmeld-knappen på enhver kommunikation, vi har sendt til dig, ved at få adgang til kundepræferencecenteret eller ved at kontakte os.

Hvis du har givet samtykke til, at vi bruger dine personlige data, kan du til enhver tid trække dette samtykke tilbage.

Hvis de oplysninger, vi har om dig, er unøjagtige eller ufuldstændige, kan du give os besked og bede os om at rette eller supplere dem.

Du har også ret til, med nogle undtagelser, at bede os om at give en kopi af alle personlige data, vi har om dig. Hvis du vælger at udøve denne ret, kan enhver adgangsanmodning under visse omstændigheder være underlagt et gebyr for at dække vores omkostninger ved at give dig detaljer om de oplysninger, vi har om dig.

For at udøve disse rettigheder skal vi være tilstrækkeligt tilfredse med din identitet, og vi kan derfor anmode dig om identifikationsdokumenter eller bekræfte andre detaljer.