Produkter

Luk ×

Sigma 40mm F1.4 DG HSM ART (Nikon F) + Gratis UV Filter (Forårsfremstød)

4.7/5 (41 Kundeanmeldelser)
5290 kr 6290 kr
2 Tilgængelig
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

Sigma 40mm F1.4 DG HSM Art Lens er Sigmas første linse, der oprindeligt blev udviklet til at leve op til den efterspurgte synsvinkel og ydelsesstandard for en benchmark-cine-linse. Med mindre end 1% forvrængning og nær ikke-eksisterende sagittal koma-bluss, demonstrerer denne linse ensartede optiske resultater med både 50 megapixel-kompatibel opløsning og en smuk bokeh.
) Glaselementer og tre SLD (speciel lav spredning) glaselementer for at korrigere aksial kromatisk afvigelse og forstørrelse kromatisk afvigelse til grænsen. Et skarpt billede dannes på fokalplanet med den maksimale blænde og kontrast til den bløde bokeh i det ude af fokusområde fremhæver soliditeten af ​​et individ. Med en forvrængning på 1% eller under og en sagittal koma -flare korrigeret til grænsen, demonstrerer den en konsekvent optisk egenskab i forhold til hele sensoren. Dette er den ultimative standardobjektivlinse, der har både 8K-kompatibel opløsning og smuk bokeh.

Vand- og olieafvisende belægning på det forreste objektivelement sammen med støv- og sprøjttæt struktur , sikrer fremragende ydelse, selv under de mest udfordrende skydeforhold. Højhastigheds-AF takket være HSM (Hyper Sonic Motor) med en opdateret algoritme fanger øjeblikkelig fotograferingsbevægelse.

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter