Produkter

Luk ×

Sigma 50mm f1.4 DG HSM ART (Sony-E) + Gratis UV Filter (Forårsfremstød)

4.7/5 (39 Kundeanmeldelser)
8790 kr 9790 kr
1 Tilgængelig
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

kompromisløs i alle detaljer giver denne store aseerturstandardlinse det ultimative inden for billedkvalitet. Dens høje opløsning gør det perfekt til æraen med høj megapixel. Opløsningen er ekstremt sprød i området i fokus, mens både foran og bag bokeh er silkeagtig. Denne objektiv tilbyder den ultrahøj ydeevne, der kendetegner vores kunstlinje, og arver designprincipperne for linjens første model, flagskibet Sigma 50mm F1.4 DG HSM.

Mens maksimering af opløsningen i det område, der er i fokus, tilbyder dette objektiv en silkeagtig glat bokeh-påvirkning foran og bag. For at opnå usædvanligt skarp opløsning har vi minimeret sagittal koma -bluss, kromatisk afvigelse og enhver anden type optisk afvigelse, der påvirker billedkvaliteten. Resultatet er minutdetalje uden blødning eller stribende, selv ved vidåbne åbning. Derudover har vi også minimeret både vignettering og farvestreg til den forreste og bageste af området i fokus og derved etablering af en bokeh -effekt, der er naturlig og æstetisk tiltalende.

Axial kromatisk afvigelse er vanskelig at korrigere, når der er taget et fotografi ved hjælp af billedbehandlingssoftware. Af denne grund har denne linse SLD (speciel lav spredning) glas til at minimere aksial kromatisk afvigelse og levere skarp billedkvalitet med høj kontrast gennem rammen.

En ideel standardobjektiv-objektiv med stor ajusture tilbyder enestående billedkvalitet på tværs af billedplanet, selv ved vidåbne åbning. Sagittal Coma Flare er en optisk afvigelse, hvor lyskilder i nærheden af ​​billedperiferien har en hale ('koma') i stedet for at vises rundt. For at minimere denne afvigelse har vi inkluderet et præcisionsformet asfærisk linseelement i den bageste linse-gruppe. Da det minimerer stribet af punktlyskilder nær kanten af ​​billedet, er dette objektiv et fremragende valg til at skyde himmelske kroppe og belysning om natten. Derudover gør dens smukke bokeh-effekt det til en fantastisk go-to-linse til portrætter, interiørskud og mange andre applikationer.

forvrængning er en optisk afvigelse, hvor lige linjer forekommer bøjet eller buet. Da justering af fokus ikke kan korrigere denne afvigelse, skal den minimeres på designstadiet. Denne linse har asfæriske linseelementer og en optimeret effektfordeling for at minimere forvrængning fra midten af ​​rammen helt til kanterne.

Stor-aerture-linser er tilbøjelige til reduceret perifer lysstyrke. I denne linse har vi lavet den fremadrettede linse-gruppe stor-aert mellem og derved øget åbningseffektivitet. Resultatet er minimal reduktion af lysstyrken ved billedperiferien og endda billedkvalitet under hele fotografiet. Selv ved den vidåbne åbning kan du skyde en blå himmel uden frygt for reduceret lysstyrke og opnå en smuk bokeh-effekt på samme tid. X-aksen repræsenterer billedhøjde (afstand fra midten af ​​billedet i mm), og y-aksen repræsenterer den relative belysning ved kanten af ​​billedet (med belysning i midten af ​​det billede, der er defineret som 100%). Når relativ belysning er lav, vises hjørnerne af billedet mørkt, hvilket resulterer i vignetting.

HSM (Hyper Sonic Motor) leverer høj AF -hastighed og ekstremt stille ydeevne. En optimeret algoritme tilbyder endnu glattere automatisk fokusering, og fuldtids manuelt fokus tilsidesættelse er en anden nøglefunktion.

Sigmas flydende system justerer afstanden mellem linsegrupper under fokusering og reducerer derved mængden af ​​linsebevægelse, der kræves. Resultatet er mindre afvigelse ved forskellige skydeafstande. Takket være dette system tilbyder dette objektiv en minimumsfokuseringsafstand på kun 40 cm, et maksimalt forstørrelsesforhold på 1: 5,6 og fremragende billedkvalitet i hver skydeafstand.

Konventionelt betragtes det som vigtigt at udnytte kvaliteterne af metal og polycarbonat i kamera- og linselayoutdesign. En første for branchen, tønden i den nye serie af Sigma -linser har en ny TSC (termisk stabil komposit)*, der tilbyder minimal termisk krympning kombineret med enestående hårdhed. Det tilbyder også 25% større elasticitet end polycarbonat. Da dens termiske krympning er lav, matcher TSC godt med metaldele, hvilket yderligere bidrager til højpræcisionskonstruktionen af ​​linsen.

Når du fotograferer med punktlyskilder, såsom elektriske lys eller reflektioner på en vand i baggrunden, hjælper den afrundede 9-blademembran med at producere en attraktiv bokeh-effekt-even ved store aventilpasninger.

messingmonteret kombinerer høj præcision med robust konstruktion. Dens behandlede overflader og forbedret styrke bidrager til objektivets usædvanlige holdbarhed. Synsvinkel: 46,8 °

Pakken Indeholder

50mm f/1.4 DG HSM | Et
Petal Lens Hood
monteret polstret sag
For- og baghætter
Instruktionsmanual

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter