Produkter

Luk ×

Sigma 35mm f1.4 DG HSM Art (Sony-E) + Gratis UV Filter (Forårsfremstød)

4.8/5 (28 Kundeanmeldelser)
6490 kr 7490 kr
2 Tilgængelig
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

En af Sigmas fineste kreationer endnu, denne objektiv sætter et nyt benchmark til ydeevne, der tilbyder kvalitet, der overgår forventningerne på alle måder. Vores nye kunstlinie er designet med fokus på sofistikeret optisk præstation og rigelig ekspressiv kraft og leverer overlegen billedkvalitet til kunstnerisk udtryk på højt niveau. Denne nye linse legemliggør begrebet vores nye kunstlinser.

Vores kunstlinje leverer kunstnerisk kvalitet Sigma på højt niveau organiserer alle sine udskiftelige linser i tre produktlinjer; Moderne, kunst og sport. Vores kunstlinie er designet med fokus på sofistikeret optisk præstation og rigelig ekspressiv kraft og leverer kunstnerisk udtryk på højt niveau. Udviklet med den maksimale vægt på kunstnerisk touch er vores kunstlinser designet til at imødekomme forventningerne fra brugere, der værdsætter et kreativt, dramatisk resultat over kompakthed og multifunktion. Sammen med landskaber, portrætter, stadig liv, nærbillede og afslappede snaps er de perfekte til den slags fotografering, der frigiver den indre kunstner. Ideel til studiofotografering tilbyder de lige så meget udtryksfuldt omfang, når de fanger arkitektur, stjerneklar himmel, undervandsskud og mange andre scener. Sigma 35mm F1.4 DG HSM er den første linse fra kunstlinjen.

Uovertruffen optisk ydeevne for at aktualisere en højpræstationslinse, et af de væsentlige elementer er afvigelse af afvigelse. Dette objektiv inkorporerer FLD (“F” lav spredning) glaselementer, som har ydelse lig med fluorit, og SLD (speciel lav spredning) glaselementer og ved at optimere strømjusteringen af ​​linsen er begge typer af aberration blevet korrigeret. Objektivet opnår ultrahøj billedkvalitet gennem hele fokuseringsområdet. Ved passende justering af asfæriske linser korrigeres astigmatisme og feltkrumning også. Resultatet er overlegen optimal opløsning, selv i perifere områder.

Attraktiv sløringseffektkorrektion af komaafvigelser muliggjorde mindre sløring på en punktlyskilde i perifere områder, og funktionen bruges bedst til astrofotografi og belysninger. Det er også muligt at skabe en attraktiv sløring for ude af fokusområder. De asfæriske linseelementer, der blev brugt som den første linse, har sikret perifer lysstyrke, mens de korrigerer forvrængning. Den afrundede membran skaber en attraktiv sløring for de out-of-fokus-områder af billedet.

Flare og spøgelsesbevidst design for at opnå høj gengivelse på dette flagskibslinse, blusse og spøgelse blev grundigt målt fra et tidligt scene for at etablere et optisk design, der er resistent over for stærkt hændelseslys som baggrundsbelysning. Den super flerlagsbelægning reducerer opblussen og spøgelse og giver skarpe og høje kontrastbilleder, selv under baggrundsbelyste forhold.

Hyper Sonic Motor HSM (Hyper Sonic Motor) sikrer høj hastighed og stille AF såvel som fuldtid Manual Focus -tilsidesættelse af rotation af fokusringen. Med den forbedrede AF -algoritme opnås glattere AF.

Messing Made Bayonet Mount Dette objektiv indeholder en messingfremstillet bajonetmontering, som har både høj nøjagtighed og holdbarhed. En særlig behandling for at forstærke dens styrke påføres overfladen, hvilket giver den større styrke og gør den meget modstandsdygtig over for langvarig brug.

Brugervenlighed De nye produktlinjer inkorporerer gummi til fastgørelsesdelen af ​​den medfølgende linse hætte. For bedre anvendelighed er designet af linsehætten og AF/MF -skiftekontakten blevet forbedret. For at sikre en høj nøjagtighed af produktet er alle metalliske dele og det nye sammensatte materiale, TSC (termisk stabil komposit), som har høj affinitet til metaldele, huset internt.

Evaluering med Sigmas egen MTF -måling System “A1” Sigma plejede at måle linsepræstation med MTF -målesystemer ved hjælp af konventionelle sensorer. Imidlertid har de nu udviklet deres egen proprietære MTF (moduleringsoverførselsfunktion) målesystem (A1) ved hjælp af 46-megapixel foveon direkte billedsensorer. Selv tidligere uopdagelige højfrekvente detaljer er nu inden for rammerne af deres kvalitetskontrolinspektioner. Alle Sigma 35mm F1.4 DG HSM -linser kontrolleres ved hjælp af A1, før de forlader fabrikken.

Made in Japan All Sigmas fremstilling, lige ned til forme og dele udføres under en integreret Produktionssystem, helt i Japan. Sigma er nu en af ​​de meget få producenter, hvis produkter udelukkende er fremstillet i Japan. Deres sofistikerede produkter har tilfredse fagfolk og elskere af fotografering over hele verden, fordi fremstillingen er baseret på ægte håndværk, understøttet af deres eksperters lidenskab og stolthed. Sæt venligst en USB -dock til din objektivmontering, ligesom du fastgør dit kamera til linsen. Brug det medfølgende USB -kabel og opret forbindelse til en computer, der har den dedikerede software “Sigma Optimization Pro” installeret. For yderligere information om, hvordan man betjener produktet, se instruktionsmanualen til “Sigma Optimization Pro”

Pakken Indeholder

Sigma 35mm f/1,4 DG HSM
Objektivhætte
Monteret polstret sag
Foran- og baghætter
Instruktionsmanual
Garantikort

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter