Produkter

Luk ×

Sigma 17-70mm f2.8-4 DC Macro OS HSM (Canon)

4.7/5 (38 Kundeanmeldelser)
3290 kr 3790 kr
Ikke På Lager
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

Med sit brede zoomområde har denne linse et fokusområde svarende til 25,5-105 mm på et 35 mm kamera. Takket være Sigmas seneste teknologier er det usædvanligt let og 30% mere kompakt efter volumen end tidligere linser af dens type. Dens lave F-nummer udstyrer fotografer til at skyde emner på ekstremt tæt hold, hvilket gør dette til den perfekte linse til rejser, familiebilleder, kunstneriske kompositioner og mange andre anvendelser. Det er en kompakt linse ideel til daglig brug, der tilbyder kompromisløs optisk ydelse, funktionalitet, kvalitet og elegance.

Moderne linje kan håndtere alle mulige fotomuligheder Sigma organiserer alle sine udskiftelige linser i tre produktlinjer; Moderne, kunst og sport. Den moderne linje med den allerførste teknologi og kombineret optisk ydeevne med kompakthed dækker en bred vifte af behov. Sigma, der inkorporerer den allerførste teknologi i disse linser, har løst det vanskelige problem med at holde størrelse og vægt lavt uden at gå på kompromis med den optiske ydelse. Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM er det første produkt fra den moderne linje. Med et bredt zoomområde har objektivet et fokusområde svarende til 25,5-105 mm på et 35 mm kamera.

Fremragende til makrofotografering Denne objektivers minimumsfokuseringsafstand er 22 cm, og det maksimale forstørrelsesforhold er 1: 2,8. Ved 70 mm bliver arbejdsafstanden 5,52 cm. Når det kommer til tele, kan det skyde billeder med en lignende fornemmelse som en makrolinse. Uden behov for at ændre objektivet gør det også fotografer mulighed for at tage nærbilleder af emner som smykker og blomster. For at sikre et klart synsfelt er designet af denne linse meget igennem, selv ned til den nøjagtige position af de indgraverede bogstaver på linsen.

30% mindre end konventionelle modeller til en linse, der bruges i hverdagssituationer, gør den lille størrelse en stor forskel. Ved at inkorporere en mindre OS -enhed og optimere strukturen og effektfordelingen af ​​optiske elementer, er linsetønden nu blevet mere kompakt. For at sikre en høj nøjagtighed af produktet introduceres det nye sammensatte materiale TSC (termisk stabil komposit), der har høj affinitet til metaldele, for linse tønden. Det resulterer i bedre holdbarhed af delene og mindre zoomringe og skaleringsringe. Dimensionen af ​​denne linse er 30% mindre end vores konventionelle modeller.

overlegen billedkvalitet i hele zoomområdet Dette objektiv indeholder 2 FLD (“F” lav spredning) glaselementer, som har ydelse lig med fluorit, 1 SLD (speciel lav spredning) glaselement og 3 asfæriske glaslinser inklusive en dobbelt Sidet asfærisk linse. Ved at optimere effektjusteringen af ​​linsen er både kromatisk afvigelse af forstørrelse og aksial kromatisk afvigelse korrigeret. Fra uendelig til makro opnår det overlegen billedkvalitet gennem hele zoomområdet. Denne linse tilbyder ekstraordinær ekspressiv kraft og er i stand til at overgå kravet om den strenge kontrolproces for vores nye MTF -målesystem A1.

Stor maksimal blænde på F2.8 Aperturværdien er F2.8 i den brede ende (17 mm) og er F4 ved telefotoenden (70 mm). Den lyse søger hjælper med fokus og sammensætning af billeder. De hurtige åbninger tilbyder også nyttige funktioner såsom hurtige lukkerhastigheder for at forhindre, at et objekt bliver sløret og sikre en glat bokeh i baggrunden.

Optisk stabilisator Sigmas eget unikke OS (optisk stabilisator) funktion er inkorporeret. Det tilbyder en effektiv korrektion af cirka 4 stop, hvilket gør det muligt at kompensere for kameraryst selv i makroområdefotografering, hvor en lille slør let kan identificeres.

Flare og spøgelsesbevidst design For at opnå høj gengivelse på dette flagskibslinse blev flare og spøgelse målt grundigt fra et tidligt stadium for at etablere et optisk design, der er modstandsdygtigt over for stærkt hændelseslys som baggrundsbelysning. Super-flerlagsbelægningen reducerer flare og spøgelse og giver skarpe og høje kontrastbilleder, selv under baggrundsbelyste forhold.

afrundet membran Den 7 klinge-afrundede membran skaber en attraktiv sløring for de out-of-fokus-områder af billedet.

Hyper Sonic Motor Sigmas Hyper Sonic Motor (HSM) leverer høj AF -hastighed og ekstremt stille ydeevne.

Brugervenlighed De nye produktlinjer inkorporerer gummi til fastgørelsesdelen af ​​den medfølgende linsehætte. For bedre anvendelighed er designet af linsehætten og AF / MF -skiftekontakten blevet forbedret.

Nyudviklet “USB -dock” udelukkende til nye produktlinjer baseret på disse nye linjer har vi udviklet Special Software (Sigma Optimization Pro), der kan opdatere Lens -firmware og justere parametre såsom fokus. Sæt venligst en USB -dock til din objektivmontering, ligesom du fastgør dit kamera til linsen. Brug det medfølgende USB -kabel og opret forbindelse til en computer, der har den dedikerede software “Sigma Optimization Pro” installeret. For yderligere information om, hvordan man betjener produktet, se instruktionsmanualen til “Sigma Optimization Pro”.

Pakken Indeholder

Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC OS Macro HSM
Objektivhætte
Foran- og baghætter
Instruktionsmanual
Garantikort

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter