Produkter

Luk ×

Returneringer

Variabel garanti

På hvert produkt på hjemmesiden vil det stå, hvor mange års garanti der følger med det pågældende produkt. Ikke alle producenter tilbyder det samme antal års garanti, derfor har vi på hvert produkt angivet årsgarantien, der gælder for det pågældende produkt. Du vil opdage, at alle produkter fra den samme producent vil have samme antal års garanti. Den er ikke fastsat produkt for produkt, den er bestemt af producenten. Derfor vil alle produkter af samme producent have samme garantilængde.

14 dages returret

Hvis du ønsker at returnere varen, skal du kontakte os via e-mail med dit ordrenummer, det produkt der er defekt, hvad fejlen er og også hvordan fejlen er opstået. Hvis du har nogle medfølgende billeder af fejlen, vil det hjælpe med at fremskynde processen. Du vil derefter få tilsendt en e-mail med returneringsoplysningerne sammen med returnummeret for returnering. Bemærk venligst, at alle returneringer er kundens ansvar, og du skal sikre, at de returneres på en beskyttet og sikker måde.

2-5 års garanti

Efter 14 dages perioden vil reparationsgarantien blive påberåbt. Garantien kan vare fra 2 år på nogle produkter til 5 år på andre, hver producent/mærke har sat garantilængder som angivet på hvert af produkterne på vores hjemmeside. Afhængigt af producenten, du har købt, har du fra 2 år til maksimalt 5 år til en reparation af produktet. Skulle produktet vurderes som uøkonomisk at reparere (reparationen koster mere, end produktet kan købes for), vil du modtage et erstatningsprodukt. For at bruge denne garanti skal du først registrere produktet hos os selv, så vi har et register til juridiske formål. Alle oplysninger vil blive sendt til dig via e-mail. Hvis du har brug for en reparation, kan du kontakte os på mail til info@web-tronic.dk med fejlen med produktet sammen med eventuelle billeder af fejlen, du måtte have, vi vil derefter udstede et returneringsnummer og detaljer for returneringen, som vil blive undersøgt af vores team og derefter videresendt til officiel producentreparatør. Hvis produktet er blevet beskadiget eller misbrugt, vil dette ugyldiggøre garantien, og reparationsomkostningerne vil blive givet til dig, før enhver reparation finder sted, så du kan træffe en beslutning, om du ønsker at komme videre med reparationen.

Returprocedure

Du har 14 dages returret på dit produkt. Dette er din returret for at få refunderet eller byttet. Hvis dit produkt går i stykker inden for 14 dage, har du igen ret til refusion eller ombytning. Hvis produktet er beskadiget af brugeren, vil dette ugyldiggøre retten til at returnere. For at returnere under 14 dages retten skal du kontakte os på mail til info@web-tronic.dk inden for 14 dage efter modtagelse af produktet. Når vi har bekræftet returneringsoplysningerne inklusive returnummeret, har du yderligere 14 dage til at returnere produktet. Hvis du ikke er i stand til at returnere inden for denne periode på grund af en ferie eller andre begivenheder, skal du informere os på tidspunktet for anmodningen om at returnere. Undladelse af at gøre dette og manglende returnering inden for 14 dage efter modtagelse af returneringsoplysningerne vil betyde, at returretten er ugyldig og vil ikke længere blive accepteret.

Returneringsomkostninger

Hvis du returnerer et produkt inden for 14 dage på grund af at have modtaget et forkert produkt fra Webtronic, så betaler vi for returneringen af produktet op til en vis pris. Denne pris er afhængig af placering, så kontakt os venligst via e-mail. Hvis du returnerer et produkt inden for 14 dage på grund af en fejl, betaler vi også for returnering af produktet op til en vis pris. Denne pris er igen afhængig af placering, så kontakt os venligst via e-mail. Skulle du returnere inden for 14 dage på grund af meningsændring, eller fordi du har bestilt det forkerte produkt, er du ansvarlig for omkostningerne ved returnering. For garantireparationer efter 14 dage og op til 5 år er du ansvarlig for at returnere til os, men vi betaler for at returnere produktet tilbage til dig.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail til info@web-tronic.dk