Produkter

Luk ×

Fuji GFX 100S + Gratis Batteri (Sommerkampagne)

4.8/5 (48 Kundeanmeldelser)
33990 kr 53990 kr
1 Tilgængelig
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

  • 'Ultimate Opløsning, pålidelig behandling: Drevet af Fujifilms højtydende X-Processor 4 quad-core CPU, GFX100S bruger sine 102MP, back-illuminerede CMOS-sensor i stort format til at skabe virkelig fantastiske resultater. Opret bemærkelsesværdigt detaljerede stillbilleder, der har en fantastisk farvefidenskab og rig skyggetalje med nok dynamisk rækkevidde til at give mulighed for forbløffende skub og trække justeringer i postproduktionen. Eller brug Pixel Shift multi-shot til at skabe ultrahøj opløsning 400MP stillbilleder med bemærkelsesværdig detalje. I videotilstand optages optagelser af 4K/30p i 10-bit F-log eller 12-bit ProRes RAW med en utrolig smuk dybdeskarphed for et look, der er lavet til sølvskærm.
  • Lille, men stabil: At sidde i hjertet af GFX100S er et nyudviklet lukker og et billedstabiliseringssystem (IBIS), der hjælper med at sikre, at du altid får mest ud af den ekstreme opløsning af kameraets 102MP-billeddannelsessensor. Mens de er reduceret i størrelse sammenlignet med deres kolleger i GFX100, tilbyder begge elementer en utrolig ydelse, med den nye lukker, der er i stand til 5FPS kontinuerlig optagelse og den unikke, fem-akset IBIS, der nu arbejder i forbindelse med GF-objektivoptisk billedstabilisering (OIS) for at tilvejebringe op til 6 stop af korrektion. Med sådan enestående ydelse frigør GFX100S dig fra et stativ og lader dig fortsætte med at oprette, selv når lyset er lavt.
  • Den skarpe ende af AF -teknologi: Med en avanceret fase -detektion Autofocus (AF) -system spydes GFX100S en helt ny æra med store format digitale kamerasystemer. En opdateret autofokusalgoritme bringer forsøgspersoner i fokus på så hurtigt som 0,18 sek, selv i lysniveauer så lave som -5,5ev. Denne ekstraordinære ydeevne styrkes af tilstedeværelsen af ​​fase -detektering af autofokuspixels over næsten 100% af rammen, hvilket resulterer i fuldstændig præcision uanset hvor emnet er. Kombineret med responsiv sporing og pålidelig ansigt/øjendetektion lader GFX100S lader fotografer med stor format nyde pålideligt nøjagtig AF, selv i situationer med lav kontrast.
  • Storformat har aldrig følt sig sådan: GFX-systemet har allerede et stærkt ry for at tage fotografering i høj opløsning ud af studiet og ind i verden, men GFX100s tager det endnu mere. Ikke kun har det et superbodt magnesiumlegeret foringsrør, men det er også lavet til at fungere i temperaturer så lavt som 14 ° F (-10 ° C) og for at være støv- og vejrbestandigt for disse off-road øjeblikke . På mindre end 2 pund (900 g) er dens kompakte sammenlignelig i størrelse med mange kameraer i fuld ramme, men den indeholder en utrolig 102MP-sensor, der er næsten dobbelt så stor som den typiske sensor i fuld ramme! Kort sagt, uanset om du opretter håndholdte portrætter på lokation eller indramning af landskaber i den fjerntliggende vildmark, vil GFX100s virkelig lade dig udnytte den ekstreme kraft i det store format.
  • Ikonisk farve lavet til dig: Fujifilms ekspertise inden for farvevidenskab er legendarisk blandt billedproducenter. I mere end 86 år har Fujifilm været ansvarlig for nogle af verdens mest ikoniske fotografier og film. GFX100S giver dig adgang til dette væld af oplevelse ved berøring af en knap, drevet af en af ​​verdens mest anerkendte digitale farveprocessemotorer. Med et valg af 19 eksklusive Fujifilm -filmsimuleringstilstande er det let at opnå fantastisk farve lige ud af kameraet. Med en ny filmsimuleringstilstand til at udforske - nostalgisk neg. - Det er måske bare det værd at bruge lidt mere tid her, end du oprindeligt troede. '

Pakken Indeholder

Li-ion batteri NP-W235 AC Power Adapter AC-5VJ Plug Adapter USB-kabel Skulder Strap Cap Hot Shoe Cover Cable Protector Brejervejledning

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter