Produkter

Luk ×

Fuji 30mm F3.5 R GF WR + Gratis UV og CP Filter (Sommerkampagne)

4.6/5 (52 Kundeanmeldelser)
11990 kr 13490 kr
1 Tilgængelig
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

  • 'konstrueret til at give utrolig billedkvalitet: GFX -systemkameraer producerer billeder med utrolig høj opløsning. Dette kræver, at linser er nøjagtigt konstrueret, så de kan løse billeder med klarhed og detaljer. GF30MMF3,5 R LM WR består af 13 elementer i 10 grupper, herunder to asfæriske og to ED -objektivelementer for at minimere sfærisk afvigelse og tøndeforvrængning. Udformet til at producere skarpe billeder, rige toner og meget lidt fokus vejrtrækning, er denne linse kompakt og perfekt egnet til enhver fotografs behov.
  • Letvægt og alsidig til enhver skydesituation: Vej på på kun 1,2 lb (510 g), GF30MMF3,5 R WR er utroligt kompakt og bærbar, på trods af at det er for et kamerasystem med stort format. Kombineret med sin 24 mm ækvivalente brændvidde er denne linse et godt valg til landskab, gadefotografering eller vidvinkel miljøportræt, fordi det vil opretholde kant-til-kant skarphed under hele billedet.
  • Hurtig, stille og meget behageligt AF: Størrelsen og vægten af ​​fokuseringsgruppen er lille og kompakt, som hjælper objektivet med at opnå fokus hurtigt og nøjagtigt uanset situationen.
  • Vejrbestandigt over for at holde billederne kommende: Arbejd frygtløst i støvede eller fugtige miljøer og hold roen i sindet, når du er i frysning eller frygtelig varme, fugtige forhold. Vejret forseglet for at beskytte mod fugt og støv, denne linse er i stand til at fungere i temperaturer ned til 14 ° F (-10 ° C) og vil være klar til at lave billeder, når du er. '

Pakken Indeholder

For- og bagobjektivhætter, linsehætte, linsepose

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter