Produkter

Luk ×

Fuji 35-70mm F4.5-5.6 GF WR + Gratis UV Filter (Sommerkampagne)

4.8/5 (47 Kundeanmeldelser)
6990 kr 7990 kr
1 Tilgængelig
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

  • 'Start dit GFX-eventyr her GF35-70MMF4.5-5.6 WR åbner vinduet til en spændende ny verden af ​​fotografering af stort format. Kompakt og let, det tilbyder det perfekte indgangspunkt til GFX-systemet og giver billedproducenter en mulighed for at skabe med nye niveauer af dybde og detaljer. En fjervægt 440 g (0,97 lb) zoomobjektiv, med 35 mm ækvivalent fokalområde på 28-55 mm og tæt fokuseringsafstand på 35 cm (13,78in), er det konstrueret som ethvert GFX-systemobjektiv for at producere billeder eller video med utroligt detaljer og minimalt fokus vejrtrækning.
  • Blink, og du vil ikke gå glip af det GFX -systemkameraer Tag oplevelsen af ​​at skabe billeder på stort format ud af studiet og ind i verden, hvilket giver globetrotters og studiofagnifolk en chance for at fortsætte med at udvide deres kreative horisonter. Vedhæftet til GFX100 og GFX100S-kameraer kan GF35-70mm autofokus på så lidt som 0,17 sekunder, hvilket bringer selv de korteste øjeblikke inden for rækkevidde, så de holder livet.
  • Vægten er over zoomobjektiver til sensorer med stort format, der ikke kommer mere kompakte og let end GF35-70MMF4.5-5.6 WR-dens minimale målinger er imponerende, selv for GFX-systemet! Med en lukket længde på kun 73,9 mm (2,91in) er det en perfekt pasform til næsten enhver kamerataske og er så let, at du aldrig vil forlade den derhjemme.
  • En historie med Optical Excellence GFX -systemlinser er defineret af de årtier med optisk ekspertise, som Fujinon -linser har bragt til filmskabelse og fotografering. Repræsenterer en historie med at være guldstandarden i billedkvalitet, GF35-70MMF4,5-5,6 WR leverer detaljer, klarhed og fremragende resultater for enhver historie. Ekspansive landskaber, delikate portrætter og grusomme dokumentarer er alle inden for rækkevidde i hænderne på den rigtige historiefortæller.
  • Stå op til elementerne GF35-70MMF4.5-5.6 WR har et vejrbestandigt design, der, når det bruges med et vejrbestandigt GFX-systemkamera, kan tackle de fleste forhold, hvilket giver billedproducenter mulighed for at fortsætte med at oprette, når andre kan 't. Takket være en række tætninger på tværs af linsen afviser denne alsidige zoom med tillid støv og fugt, der drives ubesværet i temperaturer så lavt som 14 ° F (-10 ° C). Mød naturens udfordringer med en linse, der er mere end klar til at stige til lejligheden. '

Pakken Indeholder

Objektiv, linsehætte, pose

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter