Produkter

Luk ×

Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM Sports (Nikon F) + Gratis UV og CP Filter (Sommerkampagne)

4.7/5 (43 Kundeanmeldelser)
9990 kr 10990 kr
1 Tilgængelig
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

F2.8 zoomobjektiver er det væsentlige udstyr for mange professionelle fotografer. 70-200mm F2.8-linser forventes især at optræde bedst i forskellige udfordrende scener, fra nyheder til sport, landskab og portrætter. Sigma 70-200mm f2.8 DG OS HSM | Sport har høj optisk kvalitet, et hårdt design og fremragende håndtering - alle de funktioner, der kræves af professionelle fotografer og avancerede amatører. Den allround, ultimative 70-200mm f2.8 er nu tilgængelig.

For at gøre linsen let, mens man opretholder robusthed, bruges magnesium til at sikre høj mobilitet. Som en linse fra sportslinjen sikrer støv- og stænkbestandigt struktur sammen med vand- og olieafvisende belægning på frontlinsen sikker brug, selv under de mest udfordrende skydeforhold. Sigma 70–200mm f2.8 DG OS HSM | Sport indeholder også intelligent OS* med en accelerationssensor og den nyeste algoritme, der er i stand til at panorere i alle retninger. Højhastigheds-AF takket være HSM (Hyper Sonic Motor) med en opdateret algoritme fanger øjeblikkelig fotograferingsbevægelse. De forreste og bageste linser inkorporerer en vand- og olieafvisende belægning, der tillader, at vand let kan tørres væk og forhindrer olie og fedt i at klæbe fast på overfladen, selv i udfordrende skydeforhold. På samme tid bliver vedligeholdelsen af ​​linseoverfladen lettere.

Denne linse har en meget effektiv støv- og sprøjttæt struktur med speciel tætning ved monteringsforbindelsen, manuel fokusring, zoomring og dæk Forbindelse, der giver fotografer mulighed for at arbejde i alle typer vejr. Denne linse indeholder intelligent OS, der vedtager den nyeste algoritme til at levere en billedstabiliseringseffekt på 4 stop. For at hjælpe med at minimere vægten, der er forbundet med en hyper -teleobjektiv, fremstilles objektivtønden med en magnesiumlegering. Både let og hård, denne legering bidrager til den enestående manøvrerbarhed af Sigma 70-200mm f2.8 DG OS HSM | Sport.

Pakken Indeholder

objektivfase, objektivhætte, ryghætte, garantikort, brugsanvisning, Sigma 70-200mm Sportslinse Fit Nikon

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter