Produkter

Luk ×

Sigma 40mm F1.4 DG HSM ART (Canon EF) + Gratis UV Filter (Sommerkampagne)

4.8/5 (31 Kundeanmeldelser)
5790 kr 6790 kr
Ikke På Lager
Garanti Gratis 5 års garanti
Levering Endelige priser med levering for hele Danmark
Priser Prisgaranti i Danmark
Ny Alle produkter er nye

Specifikationer

Tilbyder optisk ydeevne i den bedste klasse er denne linse designet til at minimere afvigelser til billeder, der praktisk talt er fri for stribe og snoing.

Sigma har et dokumenteret ry for vidvinkelobjektivdesign og -produktion. På baggrund af denne oplevelse og design-know-how, raffineret gennem udvikling af Sigma 35mm F1.4 DG HSM | Art og 50 mm f1.4 DG HSM | Kunst i vores kunstlinje, vi har med succes minimeret sagittal koma -bluss, kromatisk afvigelse, forvrængning og vignetting for at opnå enestående niveauer af optisk ydeevne uden næsten ingen afvigelse eller forvrængning. Denne linse giver den bedst mulige ydelse, når man fotograferer en række emner fra bybilleder, bjergkæder og den stjernefyldte nattehimmel til indendørs fotografering med lav belysning eller scener, der kræver en glat bokeh-effekt. Nyd den forbløffende optiske præstation i den nye F1.4 -serie, der netop er tilsluttet Sigmas ikoniske kunstlinje.

Denne linse har minimeret afvigelse opnået gennem den nyeste designteknologi og know-how, der er blevet akkumuleret af Sigma i sin linseudvikling gennem mange år og tilbyder forbløffende gengivelsesydelse, selv i kanterne, med ultrahøj opløsning. Mens objektivet med højere opløsning omkring fokuspunktet tilbyder en glat og naturlig bokeh -effekt. Både gengivelse af high definition uden kromatisk afvigelse og naturlig bokeh -ekspression er mulig, selv ved maksimal blænde.

Sagittal Coma Flare er den afvigelse, hvor en point lyskilde vises som en streg i stedet for et punkt, og det påvirker især linserne med stor diameter. Ved at placere asfæriske linseelementer mod bagsiden af ​​24mm F1.4 DG HSM | Kunst, vi har justeret vinklen for lys for optimal effektfordeling. Selv ved vidåbne blænde vil du nyde enestående billedkvalitet. Da stribning af punktlyskilder mod billedets kanter minimeres, er denne linse en kraftig allieret i fotografering af himmellegemer, belysning om natten og mere.

FLD, SLD og asfæriske linseelementer

24mm F1.4 DG HSM | Kunst inkorporerer FLD ('F' lav spredning) glas og SLD (speciel lav spredning) glaselementer for at minimere kromatisk afvigelse af forstørrelse, hvilket hovedsageligt er synligt omkring kanten af ​​billedet. Resultatet er høj billedkvalitet gennem hele fokusering af rækkevidde og højkontrastbillede gengivelse uden farvesløring.

Forbedring af effektiviteten ved store åbninger og minimering af vignettering har vi designet linsen til at sikre meget god lysstyrke. Selv ved åben åbning sikrer det billeder med høj kontrast til indendørs fotografering, astronomisk fotografering og når man fotograferer Blue Sky.

Når du fotograferer med punkterne lyskilder såsom elektriske lys eller reflektioner på en vand i baggrunden, hjælper den afrundede 9-blademembran med at producere en attraktiv bokeh-effekt-even ved store ajusture.

HSM (Hyper Sonic Motor)

HSM (Hyper Sonic Motor) leverer høj AF -hastighed og ekstremt stille ydeevne. Sigmas seneste AF -algoritme muliggør endnu mere glattere automatisk fokusering. Efter at AF har gjort sit job, giver fuldtids MF (manuelt fokus) dig mulighed for at foretage fine justeringer at fokusere blot ved at dreje fokusringen. Brug af Sigma USB -dock (solgt separat) giver dig adgang til funktionen MO (manuel tilsidesættelse), som giver dig mulighed for manuelt at fokusere til enhver tid under AF ved at dreje fokusringen.

tsc (termisk stabil komposit)

Konventionelt betragtes det som vigtigt at udnytte kvaliteterne af metal og polycarbonat i kamera- og linselayoutdesign. En første for branchen, tønden i den nye serie af Sigma -linser har en ny TSC (termisk stabil komposit), der tilbyder minimal termisk krympning kombineret med enestående hårdhed. Det tilbyder også 25% større elasticitet end polycarbonat. Da dens termiske krympning er lav, matcher TSC godt med metaldele, hvilket yderligere bidrager til højpræcisionskonstruktionen af ​​linsen. Sæt venligst en USB -dock til din objektivmontering, ligesom du fastgør dit kamera til linsen. Brug det medfølgende USB -kabel og opret forbindelse til en computer, der har den dedikerede software “Sigma Optimization Pro” installeret.

Pakken Indeholder

24mm f/1.4 DG HSM | Et
Petal Lens Hood
monteret polstret sag
For- og baghætter
Instruktionsmanual

Folk der kiggede på dette, købte også...

Relaterede Produkter